TRAGEDIE într-o familie din Botoşani. Un bărbat s-a sinucis înainte de Paşte

Dramă cumplită în familia unui botoșănean. În vârstă de 60 de ani, din Joldești, bărbatul și-a pus capăt zilelor în după-amiaza zilei de sâmbătă.

28 apr. 2019, 05:32
TRAGEDIE într-o familie din Botoşani. Un bărbat s-a sinucis înainte de Paşte

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de soția bărbatului, care l-a găsit pe acesta într-o anexă a gospodăriei cu un ștreang în jurul gâtului, scrie monitorulbt.ro. Speriată, femeia i-a tăiat ștreangul și a sunat imediat la 112. Inițial, aceasta credea că bărbatul mai respiră, deși era inconștient.

Citeste si ACCIDENT CUMPLIT ÎN NOAPTEA DE ÎNVIERE. Doi tineri din Botosani au murit, iar altii 2 au fost rănti. Cum s-a intamplat tragedia FOTO

Mai întâi la fața locului a ajuns un Echipaj de Prim Ajutor al SMURD, care a început imediat manevrele de resuscitare, iar în scurt a ajuns și echipajul cu medic TIM-SMURD. Din păcate, însă, încercările cadrelor medicale de a-l salva pe bărbat au eșuat. „Pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator și, din nefericire, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Cazul a fost preluat de polițiști, care au deschis o anchetă și au solicitat efectuarea unei autopsii pentru stabilirea cu ezactitate a cauzelor decesului.