Tragedie într-o gară din Cluj. Un tânăr a murit după ce a fost spulberat de un tren

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost pur şi simplu spulberat de un tren, vineri dimineaţă, în Gara Mare din Cluj Napoca. Tânărul care comsumase alcool a fost surprins de Săgeata Albastră în timp ce încerca să traverseze calea ferată. Trupul său a fost dus la IML pentru autopsie.    

18 sept. 2015, 14:14
Tragedie într-o gară din Cluj. Un tânăr a murit după ce a fost spulberat de un tren

Tânărul de 22 de ani, care era din comuna Floreşti,  tocmai ce coborâse împreună cu un prieten din trenul care venea dinspre Dej. Acesta era în stare de ebrietate iar în momentul în care încerca să traverseze calea ferată nu s-a asigurat şi a fost lovit în plin de un tren.  

Martorii spun că Săgeata Albastră se retrăgea către depouri, cu viteză mică, iar prietenul lui a încercat din răsputeri să o oprească, însă mecanicul nu a reuşit acest lucru, acroşându-l pe tânăr şi secţionându-i trupul, scrie ziuadecj.ro

Tânărul de 22 de ani a plecat de acasă joi seara să se întâlnească cu un prieten. Acesta l-a anunţat pe fratele său mai mare că se va întoarce dimineaţa, deşi mamei îi spusese că lipseşte doar câteva minute. Părinţii sunt şocaţi şi nu-şi explică ce căuta fiul lor în zona Dejului. 

Trupul băiatului a fost dus la IML pentru efectuarea autopsiei. 

Citeşte şi Accident ŞOCANT. Un autocar şcolar a fost lovit de tren. Cum au scăpat elevii VIDEO