Tragedie într-o şcoală din SUA: Un elev şi-a împuşcat profesorul şi colegii, apoi s-a sinucis VIDEO

Un elev de 12 ani s-a sinucis după a deschis focul asupra colegilor săi, omorând un profesor şi rănind doi colegi de-ai lui. 

RomaniaTV.net
22 oct. 2013, 07:03
Tragedie într-o şcoală din SUA: Un elev şi-a împuşcat profesorul şi colegii, apoi s-a sinucis VIDEO

Scene de coşmar la o şcoală generală din Statele Unite, în statul Nevada, unde un elev de 12 ani s-a sinucis după a deschis focul asupra colegilor săi, omorând un profesor şi rănind doi copii.

Tragedia a avut loc într-un oraş mic din Nevada. Un elev a venit la şcoală înarmat şi a tras un foc de armă în curtea şcolii. Alarmat, un profesor a venit să vadă ce se întâmplă, iar elevul a început să tragă. Potrivit martorilor, profesorul de matematică a murit încercând să-i salveze pe micuţi.

Citeşte şi Caz şocant în Brazilia: Un copil de 13 ani şi-a EXECUTAT toată familia, apoi s-a SINUCIS

„Era îmbrăcat în uniforma de elev şi avea o armă cu el. Unul dintre profesori i-a spus să lase arma jos. Atunci el a tras, profesorul a căzut la pământ, iar noi am luat-o la fugă”, a povestit unui post de televiziune unul dintre martorii oculari ai tragediei, Kyle Nukum, colegul elevului care a tras.

Doi elevi răniţi au fost transportaţi de urgenţă la spital. „Unul dintre ei a ieşit deja din operaţie, iar celălalt se simte bine. Unul dintre decedaţi este un angajat al şcolii, iar celălalt mort pare să fie un elev, considerat suspect în această investigaţie”, a declarat Mike Mieras, un reprezentant al Poliţiei.

Citeşte şi Bătaie ca-n filme în curtea şcolii: Ce păţeşte un şmecheraş care se ia de „fraierul şcolii” VIDEO

În urma atacului, şcoala a fost închisă, iar singurii care au putut intra în clădire au fost părinţii elevilor.