Tragedie într-un sat din Alba. Un bărbat A MURIT STRIVIT de un mal de pământ

Un muncitor a murit, vineri, în localitatea Deal, după ce a fost surprins de un mal de pământ neasigurat corespunzător, în timpul executării unor lucrări de amenajare a unui bazin pentru captarea izvoarelor de apă din zona forestieră.

18 iul. 2014, 16:56
Tragedie într-un sat din Alba. Un bărbat A MURIT STRIVIT de un mal de pământ

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” Alba a fost solicitat să intervină, vineri, pentru scoaterea unei persoane surprinsă de un mal de pământ, în localitatea Deal, comuna Cîlnic.

Forţele de intervenţie trimise la faţa locului – un echipaj SMURD, un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Alba, un echipaj cu autospecială şi grupa operativă a inspectoratului – au găsit victima, în vârstă de 43 de ani, în stare de inconştienţă.

Potrvit Agerpres, până la sosirea forţelor de intervenţie, bărbatul a fost scos de sub malul de pământ de către colegii săi, accidentul având loc într-o zonă greu accesibilă.

Personalul medical de specialitate a efectuat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, după aproximativ o oră, victima a fost declarată decedată.

În cauză a fost declanşată o anchetă.

Citeşte şi: Un bărbat a murit strivit de un mal de pământ. Oamenii sunt şocaţi: Era un om tare cumsecade, muncitor