Tragedie într-un supermarket din Timişoara. O angajată a murit în timpul programului

O tânără în vârstă de 31 de ani a murit într-un supermarket după ce i s-a făcut rău în timpul serviciului. Femeia era adjuncta şefului de magazin, iar colegii au sunat de urgență la 112. Săptămâna trecută un alt bărbat a murit într-un supermarket din Timișoara în timp ce era la cumpărături.

RomaniaTV.net
27 feb. 2020, 09:13
Tragedie într-un supermarket din Timişoara. O angajată a murit în timpul programului

Conform şefului ITM Timiş, Pavel Kasai, medicii care au ajuns la faţa locului au încercat fără succes să o resusciteze pe tânără. Moartea femeii, care era adjuncta magazinului, nu se încadrează în categoria accidentelor de muncă, decesul fiind din cauze patalogice.

Citeşte şi: Şoc şi groază într-un magazin din Timişoara. Un bărbat a murit subit în timp ce făcea cumpărături

În urma incidentului, magazinul a fsot închis, iar clienţii au fost anunţati că acesta se va redeschide joi. Reprezentanţii magazinului nu au oferit un punct de vedere referitor la incident.

În urmă cu aproximativ o săptămână, un bărbat a murit într-un magazin din Timişoara în timp ce se afla la cumpărături, sub privirile speriate ale persoanelor care se aflau în magazin. Un echipaj medical a intervenit de urgenţă la faţa locului, însă nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 51 de ani.

Bărbatul a intrat în supermarket, miercuri seara, pentru a-şi face cumpărăturile, însă în timpul acesta i s-a făcut rău. Acesta a încercat să îşi găsească un punct de sprijin, însă s-a prăbuşit pe jos. Clienţii care se aflau aproape de victimă au chemat de urgenţă angajaţii magazinului, care au sunat la 112.