Tragedie la 205 km/h. Patronul unei echipe de fotbal şi un fotbalist şi-au pierdut viaţa VIDEO

Patronul unei echipe de fotbal din Vrancea şi un fotbalist şi-au pierdut viaţa, luni, după ce maşina în care se aflau a intrat sub un tir, apoi s-a răsturnat. Singurul supravieţuitor al accidentului, în urma căruia şoferul a fost decapitat, este fratele campionului mondial la karate Daniel Fusaru.

RomaniaTV.net
05 mart. 2012, 10:55

Accidentul s-a petrecut la ieşirea din Focşani către localitatea Garoafa, primele cercetări arătând că a avut drept cauză viteza excesivă, acul vitezometrului autoturismului Mercedes, blocându-se la 205 kilometri la oră.

„Accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive, acul vitezometrului maşinii blocându-se la 205 kilometri la oră. Autoturismul Mercedes a intrat în spatele unui tir care circula în aceeaşi direcţie. În urma impactului, maşina s-a răsturnat. Şoferul, Ionel Cobzaru, a fost proiectat în afara autoturismului, totodată fiind şi decapitat”, a declarat inspectorul Cătălin Manea de la Serviciul Poliţie Rutiere Vrancea.

Ionel Cobzaru este patronul echipei de fotbal Publimax Vrâncioaia, care activează în Liga a V-a.

În urma acidentului şi-a pierdut viaţa şi un tânăr de 28 de ani, Dorel Mihăiţă Dumitrescu, fotbalist la aceeaşi echipă.

Singurul supravieţuitor al accidentului este Adrian Fusaru, fratele campionului mondial la karate Daniel Fusaru.

Potrivit medicilor, acesta a suferit un traumatism mâna stângă şi o contuzie craniană minoră, fiind spitalizat pentru o zi.

„Pompierii de la descarcerare au intervenit pentru a scoate dintre fiarele maşinii două victime. Pasagerul din dreapta-faţă, care purta centura de siguranţă, era conştient, acesta fiind preluat de un echipaj SMURD şi dus la spital. Pasagerul de pe bancheta din spate a fost găsit decedat şi s-a intervenit pentru descarcerarea acestuia. Şoferul autoturismului a fost găsit decedat pe şosea”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, locotenent Cristina Duţă.