Tragedie la baza militară de la Deveselu. Un angajat polonez a murit înecat la pescuit VIDEO

Sfârşit tragic al unui angajat al bazei militare de la Deveselu. Bărbatul din Polonia a murit înecat în timp ce era la o partidă de pescuit în Craiova. Martorii spun că era băut.

RomaniaTV.net
07 iun. 2015, 16:32
Tragedie la baza militară de la Deveselu. Un angajat polonez a murit înecat la pescuit VIDEO

Sfârşit tragic al unui angajat al bazei militare de la Deveselu! Bărbatul din Polonia a murit înecat în timp ce era la o partidă de pescuit în Craiova. Martorii spun că era băut.

Tragedia s-a petrecut pe un lac de la marginea oraşului. Bărbatul în vârstă de 55 de ani era angajat la o firmă americană care face lucrări la baza militară de la Deveselu. Cazat la un hotel din Craiova, duminică dimineaţă şi-a luat undiţa şi a mers la pescuit, unde a căzut însă în apă şi nu a mai ieşit la suprafaţă.

Pompierii l-au căutat cu o barcă, iar apoi au chemat în ajutor scafandrii, a căror misiune a fost destul de grea deoarece fundul apei este mlăştinos.

Bărbatul de 55 de ani, venit din Polonia pentru a lucra la baza de la Deveselu, a fost scos din apă după aproximativ două ore. Medicii nu au putut face decât să constate decesul. Poliţia anchetează modul în care a murit bărbatul.