Tragedie la Iaşi. Un băiat de 12 ani a fost găsit spânzurat în casă de mama lui

Un copil în vârstă de 12 ani, dintr-o comună ieşeană, s-a spânzurat, luni, în casa părinţilor săi, mama băiatului susţinând că nu a avut disensiuni cu acesta în ultima vreme şi că nu ştie de ce a recurs băiatul la acest gest.

RomaniaTV.net
28 ian. 2013, 15:38
Tragedie la Iaşi. Un băiat de 12 ani a fost găsit spânzurat în casă de mama lui

Copilul locuia cu mama sa în localitatea ieşeană Dagâţa, tatăl băiatului fiind plecat de câteva săptămâni în străinătate, pentru a-şi căuta un loc de muncă.

Trupul băiatului a fost găsit de către mama sa, care a apelat imediat numărul de urgenţe 112. Femeia susţine că ieşise de puţin timp din casă, cu treburi în gosodărie.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, cu elicopterul SMURD, medicii încercând timp de 40 de minute resuscitarea copilului. În cele din urmă, a fost declarat decesul minorului. Poliţiştii susţin că nu au găsit vreun bilet în care tânărul să fi explicat motivul sinuciderii.

Mama copilului susţine că nu s-a certat cu acesta în ultima perioadă şi că nu îşi poate explica decizia băiatului de a-şi pune capăt zilelor.

„A fost deschis dosar penal de moarte suspectă. Totodată, s-a dispus efectuarea necropsiei”, a declarat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi.