TRAGEDIE la malul mării. Un tânăr în vârstă de 24 de ani s-a înecat la Neptun, în apropiere de plaja vilei de protocol a lui Iohannis

Operaţiune dramatică pe plaja prezidenţială de la Neptun, după ce doi bărbaţi, nepot şi unchi, au fost luaţi de valuri. Echipele de salvare au cerut voie la nivel înalt ca să intervină, iar acţiunea a durat ore întregi. Din păcate, doar unul dintre cei doi turişti a fost salvat.  

RomaniaTV.net
20 iul. 2016, 10:21
TRAGEDIE la malul mării. Un tânăr în vârstă de 24 de ani s-a înecat la Neptun, în apropiere de plaja vilei de protocol a lui Iohannis

UPDATE: Un bărbat şi nepotul lui au fost luaţi de valuri. Iniţial, salvamarii au reuşit să-l aducă la mal doar pe unchiul tânărului. După mai multe ore de căutări, a fost găsit şi nepotul bărbatului. Deşi medicii au încercat să-l resusciteze, tânărul nu a mai putut fi adus la viaţa.

Din cauza valurilor mari a fost arborat steagul roşu care interzice turiştilor să intre în apă.

Medicii constănțeni au fost solicitați să intervină miercuri, 20 iulie a.c., în stațiunea Neptun. Martorii care au sunat la 112 au dat de înţeles că ar fi fost vorba despre o persoană care s-ar fi înecat.

La faţa locului, salvatorii au constatat, însă, că două persoane s-au înecat. Una dintre victime a fost scoasă din apă, iar paramedicii au început efectuarea manevrelor de resuscitare, în timp ce a doua este căutată cu scafandri, potrivit reporterntv.ro.

Tânărul de 24 de ani se afla la mare împreună cu logodnica şi câteva rude. Veniseră din Bucureşti la Neptun pentru câteva zile de relaxare. La un moment dat, deşi marea era extrem de agitată, iar steagul roşu era arborat, bărbatul împreună cu unchiul lui de 50 de ani au decis să intre în apă.