TRAGEDIE la Mamaia. Un tânăr A DISPĂRUT în mare VIDEO

O escapadă la mare s-a transformat într-o tragedie pentru trei tineri. Un bărbat de 26 de ani din Bucureşti a intrat în apă să înoate, dar după câteva minute a dispărut. Îngroziţi, prietenii lui au sunat la 112 şi au cerut ajutor. Scafandrii şi salvamarii l-au căutat până la lăsarea întunericului, însă nu l-au găsit.

15 apr. 2014, 06:47
TRAGEDIE la Mamaia. Un tânăr A DISPĂRUT în mare VIDEO

Tragedia s-a întâmplat la Mamaia. Tânărul nu ajunsese până acum pe litoralul românesc. Cum a văzut marea a şi sărit să facă o baie, însă imediat a dispărut.

Echipe de scafandri şi salvamari au plecat pe mare în căutarea lui, iar jandarmii au impânzit plaja. Eforturile căutătorilor au fost zădărnicite de curenții puternici, dar și de suprafața mare pe care o aveau de cercetat.â

„Am fost solicitați prin Serviciul Unic de Urgență 112 să intervenim pentru căutarea și recuperarea unei persoane înecate. Ar fi înotat cam 200 de metri, după care a dispărut”, a declarat Adrian Hornea, de la ISU Constanţa.â

La lăsarea întunericului căutările au fost oprite, dar în funcție de condițiile meteorologice ar putea fi reluate în cursul zilei de azi. Salvamarii cred că nu prea sunt şanse ca tânărul să fie găsit în viaţă.