Tragedie la Mediaş. Un bărbat a fost găsit mort în casă

Un bărbat a murit şi o femeie a ajuns la spital, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, într-o locuinţă din Mediaş.

RomaniaTV.net
01 ian. 2020, 20:47
Tragedie la Mediaş. Un bărbat a fost găsit mort în casă

Un bărbat de 49 de ani a murit, miercuri seară, iar o femeie de 75 de ani a fost transportată la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, într-o locuinţă din Mediaş, judeţul Sibiu. Bărbatul era în stop cardio-respirator, manevrele de resuscitare făcute de echipajul de la Ambulanţă fiind însă fără succes.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu a anunţat că a intervenit cu un echipaj de pompieri militari în municipiul Mediaş, la o casă de pe strada Mihai Viteazu, unde două persoane prezentau suspiciune de intoxicaţie cu monoxid de carbon.

Salvatorii au oprit alimentarea cu gaze a imobilului şi au aerisit încăperile.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Sibiu a trimis două echipaje medicalizate, care au acordat îngrijiri celor două persoane, una fiind în stop cardio-respirator.

În acest caz, s-au făcut manevrele de resuscitare, dar fără rezultat, victima – un bărbat de 49 de ani – fiind declarată decedată. Cealaltă persoană implicată, o femeie de 75 de ani, a fost transportată la CPU Mediaş, conştientă, de către echipajul SAJ.

De asemenea, la adresa a intervenit şi un echipaj de la Delgaz Grid Mediaş, au mai transmis reprezentanţii ISU Sibiu.