Tragedie la Neptun. Primul turist înecat la mare în acest sezon avea 36 de ani

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că victima avea 36 de ani, era din judeţul Ilfov şi făcea kite-surfing.

07 mai 2021, 20:21
Tragedie la Neptun. Primul turist înecat la mare în acest sezon avea 36 de ani

Tragedie la Neptun. Un bărbat de 36 de ani din judeţul Ilfov s-a înecat în mare, la Neptun, vineri după-amiază, el fiind scos din mare inconştient, iar cadrele medicale au făcut timp de zeci de minute manevre de resuscitare, fără a reuşi să-l salveze. Bărbatul practica kite-surfing când a căzut în apă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri după-amiază, pentru acordarea primului ajutor unui bărbat scos din mare inconştient, incidentul având loc în Neptun, pe plaja La Steaguri. Acolo s-au deplasat un echipaj SMURB B şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

“Este vorba despre un bărbat, de 36 de ani, din județul Ilfov, care făcea kitesurfing, iar la un moment dat a pierdut controlul kite-ului și a căzut în apă. Din nefericire, a fost constatat decesul. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Lidera unei secte religioase a murit după ce a băut argint lichid. Femeia susţinea că acesta este un leac împotriva Covid

Deoarece bărbatul se afla în stop cardiorespirator, cadrele medicale au început protocolul de resuscitare. După zeci de minute în care au încercat să-l salveze, cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că victima avea 36 de ani, era din judeţul Ilfov şi făcea kite-surfing. La un moment dat, el a pierdut controlul kite-ului şi a căzut în apă.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.  Acesta este primul caz de înec în mare din acest an.

A murit jurnalistul, scriitorul şi diplomatul Radu Ciobotea. Doliu în rândul ziariştilor din Timişoara


loading...
Partenerii noștri