TRAGEDIE la piscină. Un copil de 10 ani a murit înecat, după ce a fugit la scăldat fără ştirea părinţilor

Un copil de 10 ani a murit înecat la piscină, luni, în Slatina. Băiatul fugise la scăldat fără ştirea părinţilor, care au aflat de la poliţilşti despre nenorocirea care s-a abătut asupra lor.

RomaniaTV.net
30 iun. 2014, 14:36
TRAGEDIE la piscină. Un copil de 10 ani a murit înecat, după ce a fugit la scăldat fără ştirea părinţilor

Tragedia s-a produs pe plaja Olt, din cadrul Clubului Nautic Slatina, deschis în urmă cu două zile. Copilul a plecat împreună cu prietenii la scăldat, fără acordul părinţilor.

Deşi piscinele sunt supravegheate permanent de salvamari, puştiul înecat a fost văzut târziu de cei aflaţi în apă, în condiţiile în care pe plajă erau în jur de 200 de persoane.

Citeşte şi Detalii CUTREMURĂTOARE ies la iveală în cazul băiatelului înecat în piscina unui hotel

Managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, Marinela Prina, a declarat că în urma unui apel telefonic primit luni după amiază, un echipaj de Ambulanţă cu un medic s-a deplasat imediat la faţa locului şi a început manevrele de resuscitare, dar copilul nu mai avea funcţii vitale.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Olt, Claudia Radu, a precizat că poliţiştii au început cercetările pentru a stabili în ce condiţii a murit minorul.

La Plaja Olt de la Slatina şi la piscine sunt permanent prezenţi salvamari.