Tragedie la şedinţa PSD de la Mamaia. O femeie a murit, altele trei au avut nevoie urgentă de ambulanţă

O femeie a murit în urma unui infarct, iar altele trei au avut nevoie de ambulanţă, sâmbătă, la şedinţa femeilor din PSD care are loc la Mamaia, transmite România TV.

31 aug. 2019, 13:20
Tragedie la şedinţa PSD de la Mamaia. O femeie a murit, altele trei au avut nevoie urgentă de ambulanţă

Membrul PSD care a murit se numeşte Simona Marinescu şi reprezenta filiala Lugoj. Medicii de la ambulanţă i-au acordat primul ajutor, însă ea nu a mai putut fi salvată. De altfel, ambulanţa a fost solicitată de mai multe ori sâmbătă la Pavilionul Expozitional din Mamaia, unde are loc şedinţa PSD, deoarece mai multe persoane acuzau dureri abdominale şi vărsături.

Femeile care se simţeau rău au declarat cadrelor medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa că au mâncat aseară la un local, după care, azi, au sosit la Pavilionul Expoziţional, pentru a continua lucrările Şcolii de vară. Au început însă să se simtă din ce în ce mai rău, să aibă ameţeli, vărsături şi dureri de burtă, aşa că au cerut ajutor, suspectând că la mijloc este o toxiinfecţie alimentară.

Cadrele medicale au acordat ajutor unui număr de trei persoane care prezentau „dureri abdominale, vărsături”, fiind notate în fişa de intervenţie cu „colică abdominală”.