Tragedie la Târgul de Crăciun. O fetiţă de 8 ani a murit electrocutată după ce a atins beculeţele din brad

Julia Franco, o fetiţă în vârstă de 8 ani, a murit la Târgul de Crăciun din oraşul brazilian Caldas Novas, unde se afla împreună cu familia, ea electrocutându-se după ce a atins ornamentele dintr-un brad.

02 dec. 2020, 14:31
Tragedie la Târgul de Crăciun. O fetiţă de 8 ani a murit electrocutată după ce a atins beculeţele din brad

Părinții Juliei și cei trei copii ai lor așteptau cu nerăbdare să vadă decorațiunile de la Târgul de Crăciun în Piața Mestre Orlando și au sosit cu aproximativ 30 de minute înainte ca luminile să se aprindă.

Mama a povestit că i-a făcut fotografia Juliei și apoi i-a lăsat pe copii să alerge și să se joace. Atunci a fost momentul în care fetiţa a atins instalaţia defectă. „Când copiii se jucau aproape de o structură metalică, o decoraţiune care urma să se aprindă, ea a băgat mâna înăuntru și s-a blocat acolo„, a povestit femeia, citată de presa braziliană.

Citeşte şi Târg de Crăciun 2020. În Craiova, Olguţa Vasilescu nu renunţă la festivităţile de iarnă. În Sectorul 6 va fi beznă

Inițial, mai mulţi dintre cei prezenţi la Târgul de Crăciun au intervenit pentru a oferi primul ajutor şi au reușit să o resusciteze. A fost transportată ulterior la urgenţe, dar a murit la scurt timp.

Soțul meu a luat-o și a chemat ambulanța. A fost dusă la spital, dar a avut un atac de cord masiv. A fost luată de Dumnezeu” a mai povestit mama Juliei. Potrivit femeii, Juliei îi plăcea să cânte în corul bisericii și visa să devină medic veterinar.