Tragedie la Timişoara: Femeie moartă în flăcări, pisică salvată

O femeie de 61 de ani şi-a pierdut viaţa după ce apartamentul i-a luat foc în toiul nopţii, la Timișoara. Vecinii s-au străduit din răsputeri să o salveze pe femeie, la fel şi pompierii şi medicii sosiţi în mare grabă la locul tragediei.

19 nov. 2014, 12:14

Incendiul a izbucnit puţin după miezul nopţii, locatarii au intrat în panică. Au auzit tipetele de ajutor ale vecinei şi un fum gros ieşea din apartamentul ei. Până la sosirea pompierilor s-au străduit să o salveze pe femeie, potrivit România TV

Citeşte şi Flăcări şi panică într-un bloc din Timişoara. Cinci persoane au ajuns la spital VIDEO

Toate aceste strădanii au fost însă zadarnice pentru sexagenară. Femeia nu a mai putut fi salvată. Pisica femeii însă a fost scoasă din incendiu şi readusă la viaţă, după ce i s-a pus masca de oxigen.

Femeia a încercat cu ultimele puteri să iasă din locuinţă. Din cauza fumului gros, i s-a făcut rău şi a leşinat. A fost găsită când era deja decedată.

Citeşte şi Emoţionant: O pisică salvată din incendiu a fost resuscitată de pompierii din Arad VIDEO

Locatarii din bloc au fost extrem de impresionaţi de soarta femeii. Locuia de o viaţă în bloc, nu avea familie şi se înţelegea bine cu toată lumea. Acum fiecare s-a oferit să aibă grijă de pisicuţa ei care a supravieţuit. Incendiul în locuinţă s-a prodis din cauza unei prize defecte.