Tragedie la un internat din Făgăraş. Un elev se zbate între viaţă şi moarte după ce a căzut de la etaj

Un incident grav a avut loc duminică în internatul unui liceu din Făgăraş. Un elev se zbate între viaţă şi moarte după ce a căzut de la etajul doi al clădirii. Martorii susţin că adolescentul luase etnobotanice.

28 oct. 2015, 20:21
Tragedie la un internat din Făgăraş. Un elev se zbate între viaţă şi moarte după ce a căzut de la etaj

Băiatul are 17 ani, provine dintr-un centru de ocrotire şi este elev în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic „Aurel Vijoli”  din Făgăraş. Duminică la prânz, tânărul se afla în camera sa, împreună cu un alt coleg. La un momentdat, însă, acesta a fost găsit în faţa clădirii, scrie voceatransilvaniei.ro.

Colegii spun că înainte ca tânărul să se arunce de la etaj, acesta ar fi consumat substanţe halucinogene. Mai mult, băiatul nu este singurul care ar fi consumat astfel de substanţe în internat.

Mai multe persoane susţin că mai sunt şi alţi elevi care consumă astfel de substanţe interzise, iar supraveghetorii nu-i pot controla.

Elevul a fost preluat de un elicopter SMURD şi dus la o clinică din Târgu Mureş. Starea acestuia este una gravă, iar medicii sunt sceptici în privinţa şanselor de supravieţuire şi spun că tânărul este ţinut în viaţă doar de aparate.

Părinţii şi-au dat deja acordul ca în cazul în care tânărul nu supravieţuieşte, să-i fie prevelate organele pentru transplant.

Citeşte şi Situaţie îngrijorătoare în liceele din Timişoara. Tot mai mulţi elevi consumă droguri