Tragedie la un show aviatic, în Ohio. Doi cascadori au murit VIDEO

Doi oameni au murit în timpul unui show aviatic din statul american Ohio. Aceştia s-au prăbuşit cu avionul în timpul unei cascadorii. Totul s-a petrecut sub ochii îngroziţi ai spectatorilor, iar incidentul a fost filmat.

23 iun. 2013, 07:37
Tragedie la un show aviatic, în Ohio. Doi cascadori au murit VIDEO

O femeie şi pilotul avionului au murit, în urma unui accident teribil, care a avut loc în timpul unei cascadorii. Mai exact, femeia stătea pe o aripă a avionului, în timp pilotul făcea diverse manevre. Când avionul era foarte aproape de sol, bărbatul a pierdut controlul aparatului, iar cei doi s-au prăbuşit. În urma impactului, avionul a explodat sub privirile îngrozite ale spectatorilor.

A fost şocant! Am venit mai devreme să prindem locuri mai bune, însă nu ne-am gândit deloc că vom fi martori la aşa ceva. Este foarte trist„, a spus un bărbat.

Nu am ştiut ce să cred. Gândurile şi rugăciunile mele se îndreaptă către cei implicaţi, pentru că este cu adevărat înfiorător„, a adăugat o tânără.

Autorităţile au deschis acum o anchetă pentru a afla dacă a toată tragedia a fost provocată de o defecţiune tehnică. Asta în timp ce organizatorii show-ului aviatic au decis să continue spectacolul, iar următoarele cascadorii au fost făcute în memoria celor două victime.

Citeşte şi Tragedie la un spectacol aviatic în Rusia: Campionul s-a prăbuşit cu avionul şi a murit VIDEO