TRAGEDIE la un turneu de tenis. A MURIT sub ochii tuturor, în timpul finalei

O tragedie fără margini s-a întâmplat în timpul finalei unui tuneu de tenis feminin, sâmbătă. Tatăl uneia dintre jucătoare s-a prăbuşit în tribună, cel mai probabil din cauza emoţiilor, iar în scurt timp a fost declarat decesul. Meciul s-a oprit, evident, ca urmare a acestei tragedii.

RomaniaTV.net
27 nov. 2016, 08:42

Tatăl sportivei chiliene Daniela Seguel, locul 233 mondial, a murit, sâmbătă, după ce i s-a făcut rău în tribună în timpul finalei turneului ITF de la Santiago, în care juca fiica sa, relatează sport.es.

Jorge Seguel şi-a pierdut cunoştinţa în timpul setului doi al finalei dintre Daniela Seguel şi jucătoarea braziliană Paula Cristina Goncalves. Meciul a fost întrerupt, iar tatăl sportivei chiliene a fost transportat la spital, unde s-a constatat decesul său.

Pe teren, Daniela Seguel a izbucnit în lacrimi când a văzut că tatăl său este dus la spital, în timp ce adversara sa încerca să o consoleze. Arbitrul a cerut ca jocul să continue, în momentul întreruperii scorul fiind 6-4, 2-1 pentru Goncalves. Seguel nu a mai putut însă să joace până la final şi a abandonat la scorul de 4-4 în setul doi.