Tragedie la Vama Veche. O persoană s-a înecat, iar alte două sunt date dispărute! / Exclusiv

Tragedie, duminică după-amiază, la Vama Veche. O persoană și-a pierdut viața, iar alte două sunt date dispărute.

10 sept. 2023, 16:20

Momente înfiorătoare, duminică după-amiază, la mare. O persoană și-a pierdut viața, după ce s-a înecat, iar alte două sunt date dispărute, potrivit surselor România TV.net.

Este o adevărată desfășurare de forțe, în aceste momente, în stațiunea Vama Veche. Trei echipaje SMURD și un elicopter au fost solicitate la malul mării.

Din păcate, potrivit surselor noastre, o persoană s-a înecat. Alte două sunt date dispărute și se face tot posibilul pentru găsirea lor. Momentan nu se cunoaște identitatea persoanei decedată.

De asemenea, la fața locului au ajuns și jandarmii și polițiștii.

Steagul roșu, ridicat de salvamari

În ultima săptămână, marea a fost foarte agitată, iar salvamarii au ridicat steagul roșu, care interzice scăldatul în mare. De altfel, turiștii au fost sfătuiți de salvamari să nu se aventureze în valuri și să aibă mare grijă.

Anul acesta, mulți oameni și-au pierdut viața la malul mării. Ba chiar, la un moment dat, salvamarii se plângeau și erau foarte revoltați din cauză că turiștii îi ignoră și se aventurează în valuri.

Cameramanul unei televiziuni, înecat în mare la Costinești

Vacanța de pe litoralul românesc s-a transformat într-o tragedie pentru Robert. Bărbatul era cameraman la o televiziune națională și a pierit în mare, în dreptul unei plaje din Costinești.

Bărbatul de 43 de ani, decedat la Costinești după ce s-a înecat în mare, se numește Robert. Bărbatul lucra pe post de cameraman la o televiziune din București. Cei care l-au cunoscut au lansat un apel umanitar pentru familia îndoliată.

Robert a fost scos din mare inconștient și în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale nu s-a mai putut face nimic pentru a-i fi salvată viața.