Tragedie. Moștenitoarea unei celebre fabrici de bere a murit subit, la doar 19 ani

Honor Uloth a fost găsită decedată de către fratele său mai mic, pe fundul piscinii. Tânăra de 19 ani era fiica uneia dintre cele mai bogate familii din Irlanda, dar și moștenitoare fabricii de bere Guiness.

17 nov. 2020, 09:38
Tragedie. Moștenitoarea unei celebre fabrici de bere a murit subit, la doar 19 ani

Tragedie. Tânăra de 19 ani a fost găsită chiar de fratele său mai mic. Acesta i-a scos trupul neînsuflețit de pe fundul piscinii. Honor se afla la o petrecere aniversare.

Honor studia Istoria Artei la Universitatea Oxford Brookes. Tânără a fost descoperită de fratele ei în vârstă de 15 ani, acesta fiind cel care i-a scos trupul neînsuflețit din apă. În urma unei investigaţii medicale, s-a descoperit că adolescenta avea o fractură la nivelul umărului şi o rană la cap, potrivit The Sun.

Citește și: Un câine a înghiţit mască chirurgicală. Patrupedul de un an a fost operat de urgenţă

Tragedia a avut loc pe 31 iulie, când patru familii s-au întâlnit la proprietatea familiei Uloth din Sussex. Tânăra a decis, la un moment dat, să înoate în piscină, în jurul orei 11 PM. La scurt timp a fost găsită decedată.

Honor a fost transporată de urgență la spital, unde medicii au încercat să facă tot posibilul să îi salveze viața. Cu toate acestea, Honor a murit pe 6 august.

Tragedie. În urma incidentului, oamenii legii au deschis o investigație la fața locului. Aceștia au mai multe ipoteze despre modul în care moștenitoarea fabricii de bere Guinees a decedat. Polițiștii sunt de părere că această ar fi alunecat în momentul în care a încercat să sară în piscină și s-a lovit la cap.

Familia tinerei a declarat recent faptul că organele acesteia vor fi donate și vor salva viața a cel puțin patru persoane.

”Ea a arătat întotdeauna clar că, dacă i s-ar întâmpla ceva, ar dori ca organele sale să fie donate celor care au nevoie”, a declarat familia.

Guiness este o bere neagră irlandeză care își are originea în fabrica de bere a lui Arthur Guinness (1725–1803). Aceasta este una dintre cele mai de succes mărci de bere la nivel mondial, fiind produsă în aproape 60 de țări și disponibilă în peste 120. Vânzările anuale totale constituie 850 de milioane de litri. Berea Guinness este cea mai faimoasă și consumată bere irlandeză