TRAGEDIE: O femeie însărcinată şi un copil au murit pe un lac din Carolina de Nord

Tragedie pe un lac din Carolina de Nord, unde o femeie însărcinată şi un copil şi-au pierdut viaţa, după ce un bac pe care se aflau s-a lovit de o şalupă, potrivit România TV.

27 mai 2013, 05:55
TRAGEDIE: O femeie însărcinată şi un copil au murit pe un lac din Carolina de Nord

Două bărci s-au ciocnit pe un lac din Carolina de Nord, iar două persoane, o femeie însărcinată şi un copil, au murit.

Vremea frumoasă, dar şi faptul că au un weekend prelungit a atras numeroşi oameni în jurul lacului unde a avut loc tragedia.

Martori spun că, după coliziune, şalupa a sărit pur şi simplu peste bac. Iar bucăţi din cele două ambarcaţiuni s-au împrăştiat peste tot.

Autorităţile cred că principala cauză a accidentului a fost viteza.

„În mod normal, bărcile ar fi fost de o parte şi de alta a lacului, una mergând într-o parte, cealaltă mergând în cealaltă parte. Dar deoarece canalul de îngustează, ambele bărci au ajuns pe mijloc”, a explicat un poliţist.

O femeie însărcinată a fost aruncată de pe bac, iar cadavrul său a fost recuperat abia după câteva ore. Un copil, cu vârsta cuprinsă între doi şi patru ani, a fost rănit grav şi a fost dus la spital. Medicii nu au mai putut face, însă, nimic pentru el. Un bărbat a fost rănit la cap, dar viaţa sa nu este în pericol. Autorităţile cred că principala cauză a accidentului a fost viteza.

În plus, nicio persoană de pe bac nu avea vestă de salvare.