TRAGEDIE: O fetiţă de 7 ani a murit după ce s-a lovit la locul de joacă din MALL

O fetiță în vârstă de doar 7 ani a murit, marți, după ce, în urmă cu câteva zile, acesteia i s-a făcut rău în timp ce se afla la locul de joacă, amenajat în incinta centrului comercial Alba Mall. Fetița a fost internată pentru investigații la Spitalul Judeţean Alba, însă, la o zi de la externare, a decedat.

RomaniaTV.net
16 oct. 2012, 11:10
TRAGEDIE: O fetiţă de 7 ani a murit după ce s-a lovit la locul de joacă din MALL

Părinţii fetiţei de şapte ani susţin că aceasta s-a lovit, în urmă cu câteva zile, de un alt copil în timp ce se dădea pe un tobogan gonflabil din incinta mall-ului din Alba Iulia, a leşinat, după care a fost dusă la Spitalul Judeţean Alba.

Fetiţa a fost tratată în Spitalul Judeţean Alba, iar luni a fost externată la cererea părinţilor.

Potrivit directorului Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba, Horia Timiş, fetiţa a murit marţi, iar medicii legişti au stabilit că decesul acesteia a survenit din cauza unei insuficienţe respiratorii, provocată de o tromboză de arteră pulmonară, la un bolnav cu endocardită preexistentă, scrie Mediafax.

Horia Timiş a spus că fetiţa era supraponderală, fiind sub observaţia medicului de familie din această cauză.

El a spus că nu poate oferi mai multe detalii, precizând că DSP Alba face verificări în acest caz, însă nu a declanşat o anchetă, deoarece nu a primit nicio sesizare din partea Poliţiei sau a familiei fetiţei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Alba, Luminiţa Prodan, a declarat că Poliţia s-a autoseziat cu privire la acest caz şi a stabilit că săptămâna trecută fetiţei i s-a făcut rău în mall-ul din Alba Iulia în urma unui incident produs în spaţiul de joacă şi a fost dusă la spital.

Prodan a spus că ulterior fetiţa a fost externată şi a murit acasă.

„În urma anchetei desfăşurate şi a rezultatelor medico-legale s-a stabilit că nu există o legătură de cauzalitate între decesul fetiţei şi incidentul produs în mall”, a spus Prodan.

Potrivit sursei citate, decesul fetiţei a suvenit din cauze medicale şi ea ar fi avut afecţiuni mai vechi, însă acest lucru va fi stabilit după terminarea verificărilor făcute de către medici.