TRAGEDIE: O fetiţă de doar trei ani a murit, după ce a căzut în oala cu mâncare de pe foc

Bucătarul ar fi avut timp să o salveze, dar din păcate asculta muzică în căşti şi nu a auzit ţipetele copilei.

RomaniaTV.net
04 feb. 2020, 19:30
TRAGEDIE: O fetiţă de doar trei ani a murit, după ce a căzut în oala cu mâncare de pe foc

O adevărată tragedie s-a abătut asupra unei familii din India. O copilă de doar trei ani a avut parte de un sfârșit șocant. Fetița a căzut într-o oală cu mâncare în timp ce se afla la o școală din Mirzapur, Uttar Pradesh, India.

Potrivit presei internaționale, micuța a murit arsă de vie și ar fi putut fi salvată dacă cineva i-ar fi auzit țipetele disperate. Bucătarul care pregătea mâncarea aculta muzică la căști și nu a auzit-o pe fetița care urla disperată după ajutor, în timpul ultimelor ei clipe de viață.

Fratele fetiței a asistat la toată scena și a alertat bucătarul. Până când el s-a întors să o scoată pe micuță din oala cu curry era prea târziu. Deși a fost găsită în viață și a fost transportată de urgență la spital, a murit la scurt timp, din cauza arsurilor severe, relatează Daily Mail.

Poliția a demarat o ancheta la școala unde a murit fetița, iar directorul școlii a suspendat cursurile pe o perioadă nedeterminată. Autoritățile au fost alertate în acest caz și o anchetă a fost deschisă.

„Vom face toate cercetările necesare pentru a face lumină în acest caz. Vor fi luate măsuri. Am fost de altfel informat că fetiţa nu aparţinea şcolii, nu era elevă a instituţiei în cauză”, a declarat un reprezentant al Poliţiei locale.