Tragedie. O tânără de 19 ani a ales să îşi pună capăt zilelor dintr-un motiv şocant. Prietenii i-au înţeles decizia

Un incident teribil a avut loc recent, după ce o tânără de doar 19 ani a ales să îşi pună capăt zilelor dintr-un motiv şocant. Surprinzător, prietenii i-au înţeles decizia. 

RomaniaTV.net
26 mart. 2019, 07:33
Tragedie. O tânără de 19 ani a ales să îşi pună capăt zilelor dintr-un motiv şocant. Prietenii i-au înţeles decizia

Sydney Aiello, o tânără frumoasă de numai 19 ani din America, a decis să își pună capăt zilelor zilele trecute. Ea era supraviețuitoarea atacului armat din februarie 2018 de la liceul Marjory Stoneman Douglas, acolo unde un tânăr a ucis 17 persoane. De atunci s-a ales cu probleme grave de anxietate și panică, iar timp de un an de zile nu a fost capabilă să uite de drama pe care a văzut-o cu ochii ei.

Gestul extrem i-a șocat pe toți cei care au cunoscut-o, dar mulți spun că i-au înteles decizia, scrie stirilekanald.

Conform declaraţiilor date de mama sa, Cara, Sydney şi-a pus capăt zilelor săptămâna trecută. Fusese recent diagnosticată cu stres post-traumatic şi cu sindromul „vina supravieţuitorului”.

Îşi pierduse buna prietenă, pierduse colegi şi trecuse prin clipe de teroare îngrozitoare. În locul în care venise doar să înveţe nu s-ar fi aşteptat vreodată că avea să suporte o lecţie de groază: să supravieţuiască şi să meargă mai departe, să şteargă cu buretele toate acele amintiri şi să uite.

„Am inima ruptă în bucăți de când am aflat că încă un student de la Douglas a murit.”, a declarat mama unei victime a atacului armat de la liceul Douglas.

Toţi cei care au cunoscut-o pe Sydney au avut doar cuvinte de admiraţie. Zeci de persoane şi-au arătat regretul şi au umplut paginile de socializare cu mesaje de adio.