TRAGEDIE. O vedetă de la noi mai are puţin de trăit. Şi-a făcut deja testamentul FOTO

Medicii l-au anuntat pe Marian Darta ca nu mai are mult de trait daca nu reuseste sa stranga banii necesari unei operatii pe creier in strainatate. Stilistul este inca optimist insa, pentru orice eventualitate, a hotarat sa-si puna lucrurile in ordine.

RomaniaTV.net
11 ian. 2015, 09:23

Marian Darta a ajuns la capatul puterilor, scrie cancan.ro. La inceputul saptamanii, stilistul a primit cea mai proasta veste posibila care l-a daramat psihic. Bolnav de cancer la cap, de peste patru ani, medicii l-au anuntat ca tumoarea a crescut prea mult, ajungand de dimensiunea unei portocale, iar in acest stadiu o operatie este absolut imposibila.

Citeşte şi Vedetă de la noi, situaţie DISPERATĂ. „Sper să mai trăiesc măcar o lună”. Suferă de o boală NECRUŢĂTOARE

Indragitul stilist incearca din rasputeri sa stranga cateva zeci de mii de euro, bani ce i-ar permite o interventie in Turcia sau in Franta, acolo unde, datorita aparaturilor performante, operatia poate avea loc. Marian Darta este constient ca are nevoie de o suma uriasa si nu stie daca va reusi sa o stranga, asa ca a hotarat sa-si puna lucrurile in ordine si sa-si faca testamentul. Unul saracacios, din pacate.

Citeşte şi TULBURATOR! O faimoasă vedeta din România are CANCER: „Mi-a explodat GÂLMA de pe cap”

„N-am avere. Am un caine si zece valize cu haine ponosite, plus o masina de spalat si un frigider. Mi-as dori sa traiesc intr-o scara de bloc si sa mananc o ceapa degerata aruncata ca la milogi, dar sa traiesc. M-as simti umilit, dar as trai. In caz ca se intampla ceva, ii las totul surorii mele”, a declarat Marian Darta, cu ochii plini de lacrimi.