Tragedie pe Argeş. Un bărbat care pescuia a murit electrocutat de firele de înaltă tensiune VIDEO

Un tânăr de 32 de ani care devenise de puţin timp tătic a murit în timp ce se afla la pescuit pe râul Argeş. Bărbatul a agăţat cu lanseta firele de înaltă tensiune şi a produs un arc electric. A fost carbonizat pe loc.

12 iul. 2015, 07:53

Tânărul era la pescuit cu un prieten, în localitatea Merisani din Argeş. Locul în care pescuiau se află după un baraj, chiar sub cablurile de înaltă tensiune. La un moment dat a atins cu firul lansetei unul dintre fire şi a produs un arc electric.

„Deodată, poc, au, am crezut că a căzut pe partea aialaltă, când m-am uitat ieşea fum din picioare… M-am speriat, am aruncat tot şi m-am dus la el, i-am făcut un masaj la piept, l-am dezbrăcat repede”, a povestit unul dintre martorii oculari la teribilia scenă, potrivit România TV.

Mii de volţi au trecut prin trupul bărbatului, când acesta a agăţat cu lanseta firele de înaltă tensiune. Ceilelţi pescari au chemat medicii în ajutor. Când medicii au ajuns la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru bărbat, chiar dacă i-au făcut manevre de resuscitare timp de peste o oră.

Poliţia a deschis o anchetă. Nu este pentru prima oară când în zonă se produc asfel de tragedii. Locul e plin de cruci ale pescarilor care şi-au găsit sfârşitul în acelaşi mod.