Tragedie pe circuit. Un mare sportiv a murit când se pregătea să celebreze un alt mare dispărut VIDEO

Comemorarea a doi ani de la dispariţia lui Marco Simoncelli, mort pe circuitul de la Sepang în 2011, a fost marcată de o tragedie, compatriotul acestuia, Doriano Romboni, pierzându-şi viaţa în sesiunea de antrenamente.

03 dec. 2013, 09:25
Tragedie pe circuit. Un mare sportiv a murit când se pregătea să celebreze un alt mare dispărut VIDEO

Lumea motociclismului a fost lovită de o nouă tragedie, pilotului italian Doriano Romboni pierzându-şi viaţa în antrenamentele unei curse de Supermoto. Acesta avea 44 de ani şi se pregătea pentru pentru cursa prilejuită de Ziua Sic Supermoto, în care era omagiat Marco Simoncelli, decedat în urmă cu doi ani, pe pista circuitului de la Sepang.

La fel ca şi Simoncelli, Romboni a fost lovit de două motociclete, în cazul său martorii spunând că a ieşit în decor, a rămas agăţat de motocicletă şi a fost tras înapoi pe circuit, acolo unde a fost lovit de Gianluca Vizziello, cel care nu a mai putut evita impactul. Romboni a fost transportat cu elicopterul la spital, însă decesul a fost constatat trei ore mai târziu.

Doriano Romboni a pilotat în MotoGP, la clasa 500 cmc, între 1996 şi 1997 ca pilot de uzină Aprilia. De asemenea, a pilotat şi la clasele 125 cmc şi 250 cmc, acolo unde a fost câştigător de etapă.

Ramboni nu se afla la primul accident