TRAGEDIE pe E85. Patru străini au murit într-un accident

Un teribil accident rutier s-a produs marţi pe E85, în judeţul Neamţ, iar patru persoane de origine străină şi-au pierdut viaţa. Doi oameni au murit pe loc, iar alţi doi s-au stins miercuri dimineaţă la spitalul din Roman, înainte ca medicii să apuce să-i opereze.

RomaniaTV.net
08 iun. 2016, 07:19
TRAGEDIE pe E85. Patru străini au murit într-un accident

Accidentul s-a produs în localitatea nemţeană Traian. Două dintre persoanele decedate sunt de naționalitate ucraineană iar două sunt din Grecia.

Potrivit primelor cercetări efectuate de polițiștii rutieri, accidentul s-a produs după ce șoferul autoturismului s-a angajat în depășirea unui TIR și l-a acroșat cu partea dreapta. În urma impactului, autoturismul a ajuns pe contrasens și a fost izbit de o mașină de transport valori.

În urma accidentului, șoferul și pasagerul din dreapta din autoturism, un bărbat și o femeie de naționalitate ucraineană, au decedat pe loc. Pasagerii din spate, un bărbat și o femeie de naționalitate greacă, au fost grav răniți. În urma impactului, femeia a fost aruncată din mașină pe carosabil.

Pentru scoaterea victimelor din autoturism a fost nevoie de echipajele de descarcerare ale ISU Neamț. Din mașina de transport valori au fost răniți ușor șoferul și un pasager. Circulația în zonă a fost oprită mai bine de trei ore pe sensul pe care s-a produs accidentul.

Acesta este cel mai grav accident rutier care s-a produs, anul acesta, în județul Neamț.