Tragedie pe litoral. Bărbat găsit mort pe plajă

O tragedie a avut loc, marţi, pe litoral. Un bărbat în vârstă de 76 de ani a fost găsit mort pe o plajă din Eforie Nord.

13 iul. 2021, 19:31
Tragedie pe litoral. Bărbat găsit mort pe plajă
Tragedie pe litoral. Bărbat găsit mort pe plajă

Tragedie pe litoral. Potrivit IPJ Constanța, polițiștii au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că, în apa lacului Techirghiol, pe o plajă din Eforie Nord se află o persoană decedată.

Tragedie pe litoral

Potrivit oamenilor legii, bărbatul găsit mort pe plaja din Eforie Nord avea 76 de ani şi era din Constanţa. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi au deschis un dosar penal.

Citeşte şi Tânăr înecat în lacul Siutghiol din Constanţa. Scafandrii au intervenit de urgenţă VIDEO

Tragedie la Neptun. Primul turist înecat la mare în acest sezon avea 36 de ani

Un bărbat de 36 de ani din judeţul Ilfov s-a înecat în mare, la Neptun, la începutul lunii mai, el fiind scos din mare inconştient, iar cadrele medicale au făcut timp de zeci de minute manevre de resuscitare, fără a reuşi să-l salveze. Bărbatul practica kite-surfing când a căzut în apă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru acordarea primului ajutor unui bărbat scos din mare inconştient, incidentul având loc în Neptun, pe plaja La Steaguri. Acolo s-au deplasat un echipaj SMURB B şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

“Este vorba despre un bărbat, de 36 de ani, din județul Ilfov, care făcea kitesurfing, iar la un moment dat a pierdut controlul kite-ului și a căzut în apă. Din nefericire, a fost constatat decesul. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Deoarece bărbatul se afla în stop cardiorespirator, cadrele medicale au început protocolul de resuscitare. După zeci de minute în care au încercat să-l salveze, cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că victima avea 36 de ani, era din judeţul Ilfov şi făcea kite-surfing. La un moment dat, el a pierdut controlul kite-ului şi a căzut în apă.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.  Acesta este primul caz de înec în mare din acest an.

Citeşte şi Fotbalist de 22 de ani, înecat sub privirile îngrozite ale prietenilor săi

 


loading...