TRAGEDIE pe LITORAL. Doi oameni au murit ÎNECAŢI în Marea Neagră

Doi bărbaţi s-au înecat, sâmbătă, în Marea Neagră. Un tânăr de 26 de ani din urziceni s-a înecat în stațiunea Jupiter, iar un bărbat de 45 de ani, la Mangalia.

06 iun. 2015, 16:37
TRAGEDIE pe LITORAL. Doi oameni au murit ÎNECAŢI în Marea Neagră

Un tânăr de 26 de ani s-a înecat, sâmbătă, în Marea Neagră, în stațiunea Jupiter. Cadavrul a fost observat de oameni plutind în zona digului din stațiune. Ajunși la fața locului, angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență au declarat că intervenția este una destul de dificilă, din cauza curenților foarte puternici din apă. Tânărul este din Urziceni și face parte dintr-un grup de aproximativ 150 de persoane cazate la hotelul Delta din stațiunea Jupiter.

Vioctima era angajat al unei companii specializată în soluții IT și se afla pe litoral într-un team-building organizat de societatea la care își desfășura activitatea. La intrarea în apă, el a fost avertizat de salvamari că marea este periculoasă și că există pericol de înec din cauza curenților puternici și a valurilor. Tânărul a ignorat însă aceste avertismente și câteva minute mai târziu trupul său a fost observat plutind pe apă.

Un al doilea bărbat s-a înecat în Mangalia. Antonel Arsene avea 45 de ani și venise pe litoral însoțit de cumnatul său pentru a-și găsi un loc de muncă. S-au cazat într-un cămin din Jupiter, iar în această dimineață, în jurul orei 9, Antonel Arsene a plecat să facă o baie în mare. Văzând că nu se mai întoarce, cumnatul său a început să-l caute. După un timp i-a descoperit hainele pe plaja Laguna, pe malul mării. Dar posesorul lor nu a mai fost găsit în viață, anunţă Neptun TV.