TRAGEDIE pe litoral. Un medic de la spitalul din Mangalia a murit într-un accident pe DN 39

O femeie, medic la spitalul din Mangalia, a murit şi alta a fost grav rănită într-un grav accident rutier petrecut pe DN 39, în apropiere de Mangalia.

RomaniaTV.net
15 iul. 2013, 14:45
TRAGEDIE pe litoral. Un medic de la spitalul din Mangalia a murit într-un accident pe DN 39

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier soldat cu moartea unei persoane şi rănirea gravă a alteia, scrie Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, în timp ce conducea un autovehicul dinspre Mangalia către Constanţa, pe banda a doua de rulare a DN 39, un şofer a vrut să evite coliziunea cu maşina care circula în faţa sa şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus. În urma puternicului impact, acesta a fost proiectat într-un alt mijloc de transport care circula pe prima bandă de mers, dinspre Constanţa către Mangalia.

În urma accidentului rutier pasagera din maşina lovită frontal a murit, iar conducătoarea auto, în vârstă de 37 de ani, a fost grav rănită, aflându-se în stare critică la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa.

Femeia care a decedat, de 59 de ani, era medic la Spitalul municipal Mangalia, iar cea aflată la volan este asistentă la aceeaşi unitate.

În aceeaşi zi, un alt accident rutier, soldat cu rănirea unei femei şi a unui minor de 14 ani, a avut loc pe DN 2A, la ieşirea din Hâşova către Constanţa, când un şoferul unui autoturism a intrat în coliziune cu un autotractor care circula în faţa sa.

Tot luni, pe DN 2A, în localitatea Stupina, un şofer a fost uşor rănit după ce, din cauza vitezei mari, a pierdut controlul direcţiei maşinii şi a intrat în coliziune cu un cap de pod aflat în afara părţii carosabile.
Conform statisticilor SPR, pe 15 iulie 2012, în judeţul Constanţa au avut loc patru accidente rutiere, soldate cu rănirea uşoară a cinci persoane.