Tragedie pe o şosea din Timiş. O fată de 16 ani a murit, iar un băiat de 17 ani a ajuns la spital în stare gravă

Un accident grav a avut loc duminică seară, pe o şosea din Timiş. O fată de 16 ani a murit, iar un băiat de 17 ani a ajuns la spital în stare gravă după ce au fost loviţi în plin de un şofer băut şi fără permis. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

22 aug. 2016, 09:30
Tragedie pe o şosea din Timiş. O fată de 16 ani a murit, iar un băiat de 17 ani a ajuns la spital în stare gravă

Tragedia a avut loc în satul Iosif din judeţul Timiş. Cei doi tineri se aflau pe o bicicletă în momentul în care au fost loviţi de şoferul băut şi fără permis. Bărbatul în vârstă de 43 de ani venea din spate, nu i-a observat la timp şi i-a lovit pe cei doi tineri în plin.

În urma impactului, adolescenta de 16 ani a murit pe loc, iar băiatul a fost transportat de urgenţă la spital. Şoferul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a arătat 0.80 mg alcool în aerul espirat. Mai mult, poliţiştii au constatat că şoferul nu avea permis, potrivit pressalert.ro.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice, fără permis.

Citeşte şi Accident grav în Timiş. Un autobuz în care se aflau 20 de copii şi cinci adulţi a fost lovit de un TIR