Tragedie pe un şantier din Capitală. Un muncitor a murit, iar altul a fost rănit grav după ce au căzut de la 50 de metri înălţime

Doi muncitori au căzut de la o înălţime de 50 de metri pe un şantier din sectorul 3 al Capitalei. Unul dintre ei a murit, iar celălalt se află în stare gravă în spital. Incidentul a avut loc în cursul nopţii.

RomaniaTV.net
03 apr. 2018, 07:39
Tragedie pe un şantier din Capitală. Un muncitor a murit, iar altul a fost rănit grav după ce au căzut de la 50 de metri înălţime

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că, marţi dimineaţă, în jurul orei 01.30, a sunat cineva la numărul de urgenţă 112 şi a sesizat că, în incinta unui şantier de construcţii de pe raza sectorului 3 al Capitalei, doi muncitori au căzut de la aproximativ 50 de metri.

Unul dintre ei a decedat, iar celălat, în stare gravă, a fost transportat la spital.

Cadavrul a fost ridicat de INML pentru efectuarea necropsiei.

Cercetările sunt continuate de Secţia 10 Poliţie sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi ucidere din culpă.

Citeşte şi Muncitor prins sub o placă de beton în zona Şos. Alexandriei

 

loading...