Tragedie pe șosea. O fetiță de 11 ani a fost spulberată de un TIR

O fetiță de 11 ani a murit după ce a fost lovită de un TIR, pe trecerea de pietoni. Cea mică se ducea, cel mai probabil, la școală alături de tatăl său.

26 feb. 2021, 10:56
Tragedie pe șosea. O fetiță de 11 ani a fost spulberată de un TIR

Tragedie pe șosea. O fetiță de 11 a fost lovită mortal de un TIR, pe trecerea de pietoni. Tragedia a avut loc în această dimineață, pe DN 71, în Răcări, iar fetiță se ducea, cel mai probabil, la școală, conform reporternet.ro.

Conform Poliției, un bărbat în vârstăde 39 de ani și o minora, de 11 ani, au fost acroșați și accidentați de un ansamblu de vehicule rutier (TIR), condus de un bărbat de 42 de ani, de origine poloneză. Cea mică a murit pe loc, în timp ce tatăl ei a fost rănit şi a ajuns de urgenţă la spital.

Citește și: Două persoane au murit într-un accident cumplit pe autostradă. O maşină a luat foc în urma impactului puternic

Tragedie pe șosea. La locul accidentului s-a depasat un echipaj SMURD, dar şi pompierii de la Descarcerare. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa fetiţei.

Poliţiştii rutieri din Răcari, Dâmboviţa au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă pe numele şoferului polonez şi continuă cercetările pentru a stabili dacă cei doi au fost loviţi pe trecerea de pietoni sau au traversat prin loc nepermis.


Accident înfiorător la ieşire din Călugăreni spre Bucureşti cu 10 persoane. Două dintre ele au murit

Un accident cumplit a avut loc vineri dimineaţă la ieşirea din localitatea Călugăreni din Giurgiu către Bucureşti, după ce o maşină şi un autovehicul al CNAIR s-au ciocnit violent. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie din cauza numărului mare de victime.

UPDATE: Încă o persoană a murit în urma accidentului produs în Călugăreni. Este vorba despre o femeie de 40 de ani ani aflată într-un maşină implicată în coliziune. Cealaltă persoană decedată se afla în vehiculul companiei CNAIR.

Citește și: Stefanel închide toate magazinele din România. Este primul retailer străin ajuns în țară

Scene de coşmar au fost surprinse în urma unui accident în Călugăreni, judeţul Giurgiu, în care au fost implicate nu mai puţin de şapte persoane. Din primele informaţii, o persoană a murit, iar alte şase au fost rănite, în condiţiile în care trei ar fi încarcerate, conform Ziare.com.