Tragedie pe şosea. Un fotbalist de 38 de ani şi-a găsit sfârşitul într-un accident pe autostradă

Fotbalistul paraguayan José Pedrozo, cunoscut mai ales pentru prestaţiile sale în culorile grupărilor San Marcos de Arica și Deportes Antofagasta, ambele din Chile, a murit la 38 de ani într-un accident de circulație.

16 feb. 2021, 21:59
Tragedie pe şosea. Un fotbalist de 38 de ani şi-a găsit sfârşitul într-un accident pe autostradă

José Pedrozose afla în noaptea de luni spre marţi în maşină cu un prieten, când, în jurul orei 02.30, probabilo din cauza vitezei şi a neatenţiei la volan vehiculul s-a răsturnat. Şoferul şi-a pierdut viaţa pe loc, în timp ce fotbalistul a fost rănit grav în accident, a fost transporta de urgenţă de pe autostradă la spital însă, în ciuda eforturilor medicilor a murit câteva ore mai târziu.

Poreclit „Patronul”, Pedrozese a fost un fundaş central foarte îndrăgit la San Marcos de Arica, cu care a câștigat de două ori titlul în Primera B, în 2012 și 2014, fiind căpitan în mai multe ocazii al celor supranumiţi „Bravos del Morro”.

Citeşte şi Fotbalist mort pe teren. Avea doar 24 de ani şi a făcut infarct

José Félix Pedrozo s-a născut pe 21 aprilie 1982, la San Ignacio, şi și-a început cariera de fotbalist la Sol de América Asuncion (2004), apoi a trecut pe la Olimpia Asuncion (2005) și América Mineiro, din Brazilia (2006). La mijlocul anului 2006 a ajuns în fotbalul chilian, unde și-a petrecut cea mai mare parte a carierei.

A jucat pentru Deportes Antofagasta, între 2006 și 2009, apoi a trecut pe la Ñublense (2009), iar în 2010 a avut un scurt stagiu la Rangers de Talca, această perioadă fiind marcată de o suspendare de 27 de etape pe care a primit-o după ce a încercat să-l strângă de gât pe arbitrul Marcelo Miranda (20 pentru agresiune, 5 pentru încercarea de a-l ataca din nou pe arbitru și două pentru cartonașul roșu pe care l-a primit), într-un meci cu Deportes Conception. După acel controversat eveniment, a avut o scurtă reîntoarcere la Sol de América (2011) în țara sa și mai târziu s-a întors în fotbalul chilian, pentru a apăra culorile San Marcos de Arica (2011-2014), după cum scrie presa din Chile.

Citeşte şi Fotbalist mort la 32 de ani. A fost atins de un glonţ rătăcit la o înmormântare