TRAGEDIE pe terenul de fotbal. Un băiat de 17 ani A MURIT după ce i-a căzut poarta în cap

Un elev în vârstă de 17 ani din Alexandria a murit, duminică, pe un teren de fotbal, după ce una din porţi s-a prăbuşit şi i-a căzut în cap.

RomaniaTV.net
24 mart. 2014, 15:40
TRAGEDIE pe terenul de fotbal. Un băiat de 17 ani A MURIT după ce i-a căzut poarta în cap

Teribilul accident s-a petrecut pe un teren de la marginea oraşului, unde băiatul, Bogdan P, venise să joace fotbal cu prietenii. În timpul jocului, Bogdan a înscris un gol şi, potrivit martorilor care au descris incidentul pentru teleorman24.ro, s-a agăţat de bară pentru a sărbători. Aceasta s-a desprins, însă, şi i-a căzut adolescentului chiar în cap.

Citeşte şi TRAGEDIE pe terenul de fotbal. Un jucător de 19 ani a murit în timpul meciului

Elev în clasa a XI-a la Liceul Pedagogic „Mircea Scarlat” din Alexandria, Bogdan a rămas inconştient la pământ, iar cei prezenţi au chemat o ambulanţă prin intermediul numărului unic de urgenţă 112. La sosirea la locul accidentului, medicii au constatat că adolescentul suferise un traumatism cranian sever şi o hemoragie gravă şi că se afla deja în comă. După ce i s-a acordat primul ajutor pe loc, băiatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă unde medicii au încercat să-l resusciteze, însă în zadar. Băiatul a murit la doar câteva minute după ce a ajuns la spital.

Citeşte şi TRAGEDIE PE TEREN. Un tânăr a murit în timp ce juca fotbal cu prietenii

Cazul este cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman, care urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs decesul. Nu este exclus ca administratorul terenului să fie acuzat de ucidere din culpă, dacă se va constata că poarta reprezenta un pericol pentru jucători. Terenul pe care s-a întâmplat tragedia a aparţinut unei foste unităţi militare, iar acum este în administraţia Primăriei Alexandria.