Tragedie pe un drum forestier de pe masivul Ceahlău! Un ciclist a căzut de pe bicicletă FOTO

Un accident cumplit a avut loc joi după-masă pe masivul Ceahlău. Un bărbat din Bistrița, în vârstă de 40 de ani a murit pe un drum forestier. Bărbatul ar se afla într-un traseu cu bicicleta, cu un grup de cicliști. 

RomaniaTV.net
24 iul. 2020, 18:31
Tragedie pe un drum forestier de pe masivul Ceahlău! Un ciclist a căzut de pe bicicletă FOTO

Potrivit primelor informații transmise de Salvamont Neamț, acesta ar fi căzut de pe bicicletă. Grupul de cicliști cobora de pe munte, de la cota 1400, relatează stiripiatraneamt.ro.

Citeşte şi: Turist accidentat în munţii Făgăraş, după ce s-a speriat de un urs

În ciuda faptului că era echipat cu cască de protecție, din cauza vitezei și a terenului accidentat, bărbatul a căzut și a suferit un traumatism cranio-cerebral grav (fractură de bază de craniu). Lovitura i-a fost fatală, iar după 40 de minute de manevre de resuscitare, s-a constatat decesul. Este al doilea deces al unui turist în Ceahlău în ultimele 3 zile.

„Salvamont Neamţ a încheiat o intervenţie în Masivul Ceahlau, pe drumul forestier Martin -Curmătura La Scaune. Victima, un ciclist din Bistriţa a pierdut controlul bicicletei, probabil din cauza vitezei şi a suferit un traumatism cranio -cerebral foarte grav”, a anunţat Salvamont România.