Tragedie pe Valea Cernei. Doi topografi, găsiţi morţi într-o grotă cu izvoare termale

O tragedie s-a produs pe Valea Cernei. Doi topografi au fost găsiţi fără viaţă într-o grotă cu aburi după ce au intrat să facă măsurători. Nu este primul deces petrecut acolo, iar locul este frecventat de foarte mulţi turişti care intră fără să conştientizeze la ce pericol se expun.

20 ian. 2017, 10:23
Tragedie pe Valea Cernei. Doi topografi, găsiţi morţi într-o grotă cu izvoare termale

Grota din apropierea bazinelor termale de lângă Hotelul Roman din staţiunea Băile Herculane a făcut noi victime. În urma unui apel primit prin numărul de urgenţă 112, s-a semnalat prezenţa a două cadavre. La faţa locului s-au deplasat imediat lucrătorii Poliţiei Băile Herculane, pompierii militari şi civili din oraşul de pe Valea Cernei, jandarmii din localitate şi medicii de la Camera de Urgenţă, iar pompierii au scos din grotă cadavrele a două persoane, scrie radioresita.ro.

Primele cercetări arată că victimele sunt doi topografi care efectuau măsurători ale apelor termale de la izvorul situat la capătul grotei.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment nedorit, încadrat în categoria accidentelor de muncă.

Citeşte şi Mai multe persoane au murit în ultimele 24 de ore. Doi bărbaţi au fost găsiţi decedaţi de echipajele Ambulanţei Bucureşti