Tragedie pentru o familie din Argeș. Alex, un tânăr de 31 de ani, găsit mort sub un mal de pământ, în timpul programului de muncă

Un tânăr în vârstă de 31 ani, din Argeș, a fost găsit fără suflare sub un mal de pământ. Bărbatul se afla în timpul programului de muncă.

03 nov. 2023, 09:14
Tragedie pentru o familie din Argeș. Alex, un tânăr de 31 de ani, găsit mort sub un mal de pământ, în timpul programului de muncă

Incident nefericit pentru o familie din Argeș. Un bărbat a fost găsit mort sub un mal de pământ, în urmă cu câteva zile, după ce a efectuat lucrări la un șanț pentru introducerea unei conducte de apă. Incidentul a avut loc pe raza localității Proboieni, județul Argeș. La fața locului au fost chemate echipajele SMURD, dar și un echipaj de poliție.

Citește și Tragedie în Medgidia. O tânără mămică s-a aruncat de la etajul 3

Echipajele sesizate au ajuns la fața locului și au scos corpul neînsuflețit al tânărului. Au aplicat manevre de resuscitare, dar, din nefericire, fără vreun rezultat pozitiv. Tânărul deja murise din cauza unui stop cardio-respirator. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat cu un elicopter SMURD.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul ca bărbatul se afla la locul de muncă și efectua lucrări de excavație, fiind ulterior prins sub un mal de pământ.

Tânărul de 31 de ani a lăsat în urmă o soție și o fetiță îndurerate. Soția lui a transmis un mesaj emoționant după moartea tatălui copilului său: „Ai luptat până în ultimul moment. Știu că ai făcut tot ce ai putut. A fost peste puterile tale. Eu și fetița ta, Celine, te iubim enorm”.

Citește și La Ploiești, un copil de 4 ani s-a încuiat în apartament și nu le-a mai deschis ușa părinților. Pompierii au pătruns în locuință pe geamul de la balcon