TRAGEDIE provocată de un şofer băut în Constanţa. O tânără a ajuns în stare gravă la spital

În prag de comă alcoolică, şoferul a lovit mai multe maşini, iar apoi a spulberat o tânără aflată pe trotuar, la intrarea în Mamaia. În urma accidentului, şoferul băut a încercat să fugă de la locul faptei, dar a fost prins de martori şi dat pe mâna poliţiei, informează România TV.

09 mart. 2015, 16:27
TRAGEDIE provocată de un şofer băut în Constanţa. O tânără a ajuns în stare gravă la spital

Şoferul de 23 de ani a provocat mai întâi un accident în Constanţa, când a lovit două maşini parcate. A fugit, iar după o oră a făcut prăpăd la intrarea în Mamaia. A lovit trei maşini, apoi a ricoşat într-o staţie de autobuz şi a izbit violent o tânără de 19 ani.

Fata a fost rănită grav la cap şi a suferit mai multe fracturi.

Imediat după accident, şoferul a încercat să fugă, dar martorii l-au prins şi l-au dat pe mâna poliţiştilor. Era în pragul unei come alcoolice.

„Tânărul conducător auto se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul cu aparatul drager fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat reprezentantul Poliţiei la locul accidentului.

La 23 de ani, tânărul este spaima şoselor. Anul trecut a avut permisul suspendat după ce, cu mai mulţi prieteni, a dat un adevărat chef chiar la volan. Cu manele la maximum, a condus pe contrasens şi chiar şi-a pus vin dintr-o carafă.

Şoferul alcoolic îşi recăpătase permisul cu o lună în urmă.

Citeşte şi Femeie LOVITĂ pe trecerea pentru pietoni de un şofer de 21 de ani