TRAGEDIE. RAPPER american CELEBRU, ÎMPUȘCAT în stomac

Rapperul american Beanie Sigel, care a colbaorat cu Jay-Z, Snoop Dogg şi R Kelly, se află în stare critică, după ce a fost împuşcat în stomac vineri dimineaţă, lângă locuinţa sa din Pleasantville, New Jersey.

06 dec. 2014, 15:44
TRAGEDIE. RAPPER american CELEBRU, ÎMPUȘCAT în stomac

Sigel, pe numele său real Dwight Grant, a fost lovit în stomac de un glonţ care i-a ieşit prin spate, potrivit ofiţerului-şef de la poliţia din Pleasantville. Acesta se întorcea acasă, după ce îşi luase copiii de la şcoală, şi a nimerit într-o altercaţie care avea loc în apropierea locuinţei sale, scrie libertatea.ro.

Cântăreţul a fost transportat la un spital local, AtlantiCare Regional Medical Center, unde s-a constatat că rănile îi pun viaţa în pericol. Artistul se află în continuare într-o stare critică.

Numele atacatorului său nu se cunoaşte deocamdată, dar o altă victimă, Umar Salahuddin, în vârstă de 22 de ani, a fost arestată şi este interogată de poliţie în legătură cu acest incident.

Beanie Sigel a lansat şase albume în cariera sa, cel mai recent fiind „This Time”, apărut în 2012. Primele sale trei albume s-au aflat în Billboard Top 5 albums. De-a lungul carierei, a colaborat cu numeroşi artişti, printre care Jay-Z, Snoop Dogg şi R Kelly.