TRAGEDIE: Roxana Ionescu a pierdut sarcina. Anunţ teribil: „Nu va mai exista niciun bebe!” Ce s-a întâmplat

Roxana Ionescu trece prin momente cumplite după ce a pierdut sarcina. Anunțul tragic a fost făcut chiar de Tinu Vidaicu, viitorul soț al celei cunoscute drept "Mama Natură".

26 iul. 2019, 15:12
TRAGEDIE: Roxana Ionescu a pierdut sarcina. Anunţ teribil: „Nu va mai exista niciun bebe!” Ce s-a întâmplat

Tinu Vidaicu a precizat că el și soţia sa vor merge mai departe și că nu au renunțat la ideea de a devein părinți pe viitor.

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcat,e am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a spus Tinu Vidaicu.

Anamaria Prodan, ÎN LACRIMI. Dezvăluiri dureroase despre SARCINA PIERDUTĂ: „S-a oprit din evoluţie!”

Roxana Ionescu s-a retras din lumea televiziunii după aproape 15 ani de activitate și s-a mutat la Timișoara ca să fie mai aproape de logodnicul ei, Tinu Vidaicu, un om de afaceri timișorean. Fosta „Mama Natură” a împlinit 34 de ani pe 22 aprilie.