Tragedie rutieră, trei tineri cu vârste între 17 şi 23 de ani au murit într-un accident, în Vâlcea

Trei tineri au murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui accident care a avut loc în localitatea Berbești, județul Vâlcea.

11 apr. 2020, 06:16
Tragedie rutieră, trei tineri cu vârste între 17 şi 23 de ani au murit într-un accident, în Vâlcea

La data de 11.04.2020, în jurul orelor 03.00, un tânăr de 23 ani, din oraşul Berbesti, jud.Valcea, a condus un autoturism pe DJ 605 A, pe raza oraşului Berbesti, jud.Valcea, din directia Mateeşti catre Sineşti, iar la km.71+600 m, a pierdut controlul directiei spre stânga şi a intrat in coliziune cu un stâlp de electricitate şi un gard.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, al pasagerului dreapta faţă din autoturism, un tânăr din comuna Mateeşti, jud.Valcea şi a pasagerului dreapta spate, din oraşul Berbeşti.

Citeşte şi Carnagiu pe şosea, lângă Bârlad. Patru oameni au murit pe loc, într-un accident groaznic

Membrii echipei de descarcerare și SMURD din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați in aceasta dimineață în jurul orei 3, în localitatea Berbești, pentru descarcerarea si acordarea primului ajutor calificat în cazul a trei victime dintre care una încarcerată.

În sprijin au mai venit inca două echipaje SAJ. Ajunși la fața locului membrii echipajelor au gasit două persoane care prezentau leziuni incompatibile cu viata și încă o persoană pentru care s-au făcut manevre de resuscitare. Din păcate pentru toți trei, medicul de la ambulanță a declarat decesul. Persoanele decedate aveau varste de 17, 18 si 23 ani„, a transmis ISU Vâlcea.