TRAGEDIE teribilă. FIUL unui CELEBRU MILIARDAR a MURIT într-un accident de avion

Richard Rockefeller, fiul miliardarului David Rockefeller, a murit vineri după ce avionul de mici dimensiuni pe care îl pilota s-a prăbuşit în apropierea unui aeroport de lângă New York, relatează mass-media locale, citate de DPA.

RomaniaTV.net
13 iun. 2014, 20:28

Fiul miliardarului David Rockefeller a murit în urma prăbuşirii avionului de mici dimensiuni pe care îl pilota. Richard Rockefeller, de 65 de ani, îl vizitase pe tatăl său, care a sărbătorit joi noapte împlinirea vârstei de 99 de ani, şi se îndrepta spre locuinţa sa din statul Maine, din nord-estul ţării, când avionul său s-a izbit de copaci imediat după decolare, a relatat New York Daily News.

Citeşte şi TRAGEDIE: Un fotbalist a murit într-un teribil accident de elicopter

‘Este o tragedie teribilă’, a precizat un purtător de cuvânt al familiei. ‘Familia este în stare de şoc. Richard era un minunat şi îndrăgit membru al familiei. Ea un pilot experimentat. A zburat ani de zile’,  a adăugat el.

David Rockefeller, tatăl lui Richard, este nepotul lui John D. Rockefeller, fondatorul companiei Standard Oil, şi este cotat ca unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume