TRAGEDIE: Trebuie să fie mireasă, dar a murit în accident

În urma tragicului accident feroviar din Rusia, şase moldoveni au decedat. Una dintre cele şase victime este Daniela Potlog. Tânăra avea doar 23 de ani şi era originară din satul Buzduganii de Jos, raionul Ungheni. Ea se întorcea acasă din Rusia pentru a face nuntă.

22 mai 2014, 14:45
TRAGEDIE: Trebuie să fie mireasă, dar a murit în accident

Daniela Potlog a muncit în Moscova jumătate de an. Ea se întorcea acasă pentru a susţine examenele de licenţă, iar pe 10 august urma să îmbrace rochia de mireasă.

„Mămică, vină şi o să fie tot bine şi să ne pregătim că avem nuntă pe 10 august şi iată că nunta noastră s-a terminat. Dorinţa ei să fie şi ea mireasă nu mai este. Trebuie să o petrec pe alt drum”, a declarat mama fetei decedate.

Apropiaţii şi vecinii sunt şocaţi de veste. Deocamdată nu se ştie când va fi adus acasă corpul neînsufleţit al fetei. Autorităţile de la Chişinău spun că mâine ar putea fi transportate primele trei sicrie cu persoanele decedate.
 
„Rudele celor decedaţi sau victimele au libertatea de a se deplasa şi transportul este asigurat gratuit de către căile ferate ale Republicii Moldova. Urmează doar să se adreseze la numerele afişate pe site-ul Căii Ferate, persoanele vor fi asigurate cu transport, inclusiv cazare”, a susţinut viceministrul Transporturilor Vladimir Cebotari, potrivit PUBLIKA.MD.

Totodată, reprezentanţii Serviciului Situaţiilor Excepţionale au declarat pentru Publika TV că autorităţile de la Moscova vor pune la dispoziţie un avion pentru transportarea cadavrelor.