TRAGEDIE. Un bărbat a murit şi soţia sa e în comă din cauza unei SOBE DEFECTE

Un bărbat de 78 de ani, din comuna Leleşti, judeţul Gorj, a murit, sâmbătă seara, iar soţia sa, în vârstă de 74 de ani, este în comă, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la soba cu care încălzeau casa.

14 oct. 2017, 20:04
TRAGEDIE. Un bărbat a murit şi soţia sa e în comă din cauza unei SOBE DEFECTE

Cei doi pensionari, soţ şi soţie, au fost găsiţi în stare de inconştienţă, sâmbătă, în locuinţa lor aflată în satul Ursăţei, din comuna Leleşti, primele date arătând că victimele s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Bărbatul a murit la scurt timp după ce au ajuns echipajele medicale, acesta neputând fi resuscitat.

Vecinii spun că bătrânii ar fi adormit într-un pat amplasat lânga sobă defecta.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu-Jiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că în comuna Leleşti, sat Ursăţei, ar fi două persoane în vârstă, intoxicate cu monoxid de carbon. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că o persoană de 78 de ani era decedată, bărbatul, iar soţia sa, o femeie de 74 de ani era încă resuscitată de cadrele medicale. În cauză se va întocmi dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală dim culpă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj

La faţa locului au fost trimise două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Gorj.

„Bărbatul de 78 de ani a decedat, iar femeia de 74 de ani a fost transportată în comă la UPU Târgu-Jiu. Cei doi au fost intoxicaţi cu monoxid de carbon, de la o sobă”, a precizat Marinică Niculescu, directorul SAJ Gorj.


loading...