TRAGEDIE! Un fost fotbalist de legendă al României A MURIT la doar 56 DE ANI

Marcel Catinca, fost jucător la Petrolul Ploieşti, a murit, marţi, la vârsta de 56 de ani, din cauza unei probleme la ficat.

07 ian. 2020, 16:52
TRAGEDIE! Un fost fotbalist de legendă al României A MURIT la doar 56 DE ANI

Marcel Catinca a evoluat pentru Petrolul Ploieşti în şase sezoane, în perioada 1987-1993, inclusiv în ediţia în care echipa ajungea să dispute dubla cu Anderlecht în Cupa UEFA, fiind golgheter.

Tragedie naţională! O gimnastă de 20 de ani a murit la antrenament. Şoc în toată ţara!

După ce a plecat de la Petrolul a ajuns la FC Braşov, unde a jucat un singur meci, apoi a mers în Liga 2, la Dacia Unirea Braila. După retragerea din cariera de fotbalist, fostul fundaş reprofilat atacant a fost antrenor la grupele de juniori ale clubului Petrolul Ploieşti, apoi la echipa de seniori a CSM Ploieşti.

„O veste cumplită, la început de an, pentru familia petrolistă! Ne-a părăsit, mult prea devreme, Marcel Catinca (56 ani), cel care, timp de şase sezoane, între 1987 şi 1993, a îmbrăcat tricoul „galben-albastru”, fiind unul dintre golgheterii echipei care ajungea să dispute dubla cu RSC Anderlecht în Cupa UEFA. Pe această cale, FC Petrolul Ploieşti îşi exprimă întreaga compasiune şi transmite sincere condoleanţe familiei greu încercate! Odihneşte-te în pace, Marcel Catinca!”, a anunţat clubul Petrolul Ploieşti.