TRAGEDIE: Un tată şi fetiţa lui de 4 ani au murit într-un grav accident VIDEO

Accidentul s-a petrecut pe şoseaua de centură a Timişoarei. Şoferul, în vârstă de 41 de ani, a depăşit fără să se asigure. Fratele fetiţei se zbate între viaţă şi moartre.

RomaniaTV.net
02 dec. 2011, 06:20
TRAGEDIE: Un tată şi fetiţa lui de 4 ani au murit într-un grav accident VIDEO

Petrecerea de 1 Decembrie s-a terminat tragic pentru un tată şi cei doi copii ai săi din Timişoara. În timp ce se întorceau de la sărbătorirea Zilei Naţionale, maşina lor s-a izbit violent de un tir, după ce a făcut o depăşire neregulamentară. În urma impactului, şoferul şi fetiţa sa de 4 ani au murit pe loc, iar fratele acesteia, în vârstă de 13 ani, se zbate acum între viaţă şi moarte.

Accidentul s-a petrecut pe şoseaua de centură a Timişoarei. Şoferul, în vârstă de 41 de ani, a depăşit fără să se asigure, iar maşina a intrat într-un tir care transporta 20 de tone de argilă.

Pompierii şi cei de la descarcerare s-au chinuit mai mult de o oră să scoată victimele din maşină.

Conducătorul autoturismului a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autotirul. În urma accidentului a rezultat decesul a două persoane şi rănirea unei persoane„, a declarat Cosmin Bledea, Poliţia Rutieră Timiş.

Rudele victimelor au venit imediat la locul accidentului.

Singurul supravieţuitor al accidentului a suferit multiple leziuni şi se află în stare gravă la spital. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cauzele exacte ale producerii accidentului.