Tragedie uriaşă în familia Simonei Halep. Mesajul tulburător al sportivei: „Să ai drum lin spre viaţa veşnică!” FOTO

Simona Halep trece prin momente grele, după ce bunica ei a decedat în cursul zilei de miercuri, 22 martie. Jucătoarea de tenis a făcut anunțul prin intermediul rețelelor de socializare și a transmis un mesaj plin de emoție.

22 mart. 2023, 14:30
Tragedie uriaşă în familia Simonei Halep. Mesajul tulburător al sportivei: „Să ai drum lin spre viaţa veşnică!” FOTO
Lovitură de teatru în cazul de dopaj al Simonei Halep. Probele noi care au amânat decizia tribunalului de la Londra

Tragedie uriaşă în familia Simonei Halep. Sportiva a publicat pe Instagram o fotografie alături de bunici, alături de un mesaj emoționant. „Maia, ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viața veșnică. Papule, ai grijă de ea”, a scris Simona Halep.

Citeşte şi: O nouă veste proastă pentru Simona Halep în plin scandal de dopaj. Anunţ oficial făcut de WTA

Textul postat de jucătoarea de tenis este însoțit de o poză în care ea se află alături de bunicii ei, părinții lui Stere Halep, amândoi trecuți în neființă. Instantaneul a fost realizat la nunta lui Nicolae Halep, fratele sportivei.

Citeşte şi: Veste de coşmar pentru Simona Halep. Motivul pentru care va fi interzisă definitiv la turneele WTA

Tragedia vine într-o perioadă complicată din viața Simonei Halep, suspendată provizoriu pentru consum de roxadustat, substanță interzisă de WADA. Simona Halep nu a mai jucat un meci oficial de tenis de la finalul lunii august a anului trecut, de la cel cu Daria Snigur din turul întâi de la US Open, pierdut. După acel eșec, românca a mers la testul anti-doping, pe care l-a picat. Anunțul suspendării a venit în luna octombrie, iar Simona Halep, care a anunțat încă din prima zi că este nevinovată, a început imediat să-și pregătească apărarea. Deși au trecut luni bune, cazul nu s-a încheiat.